Projekt 1 (Sommerland Sjælland)

Hotel, lejligheder og 120 nye ferieboliger lige op til Sommerland Sjælland 

Hovedtemaet gennem området mellem Sommerland Sj. og Tinghulevej er et moderne take på den nordiske bonde kultur.

Nordic Farmlands arkitektur tager afsæt i bondesamfundet som tematik. Det består af en hovedgård (Hotel), ladebygning (Event mv. med direkte adgang fra Sommerland), længehuse “stald” (Lejligheder) og små landsbyer, som danner rammerne om resortets funktioner.
Nordic Farmland er et resort for alle. Dem der vil opleve naturen, kulturen og historien i det Odsherredske landskab. Dem der vil have en aktiv ferie som f.eks. en tur med familien i Sommerland, på golfbanen eller ud i det skønne geopark landskab på gå- eller cykeltur. Faciliteterne rummer også mulighed for konference, bryllup eller koncerter.

Arkitekturen er enkel og står skarpt med rene linjer. Der er ærlighed i brugen af materialer og deres karakter får lov at træde frem. Funktionaliteten er høj, der er god udnyttelse af dagslys og designet tager hensyn til og tilpasser sig efter de omkringliggende omgivelser.

I indretningen køres tematikken omkring Nordic Farmland videre på forskellig vis. I brugen af materialer, overflader, møblering og udsmykning skabes hyggelige, spændende og finurlige oplevelser der adskiller sig ud fra ophold i en klassisk hytte, hotel eller ferielejlighed.

Bevoksningen af træer, buske og blomster er af egnstypiske arter, der egner sig til den næringsfattige jord. Der arbejdes bl.a. med ideen om at græsser flere steder får lov at vokse vildt, og kun bliver slået hvor det giver mening.

Du kan færdes gennem området via hyggelige stier der snor sig gennem landskabet og forbinder de små landsbyer, hovedgården og laden. Den tunge trafik er separeret fra den bløde trafik og føres ind via to indkørsler fra Tinghulevej. Der udføres parkering ved hovedgården, længehusene og laden og besøgende i landsbyerne kan parkere i umiddelbar nærhed af de små landbyhuse.

Mulighed for investorer

Projektet er for nuværende i den absolut sidste del af udviklingen og eventuelle investorer, samarbejdspartnere m.v., bedes henvende sig til Kåre Dyvekær på mail [email protected]