Vores vision

Nordiclands vision er at være et stedbundet kraftcenter for Odsherred, med en tiltrækningskraft som rækker ud internationalt. Gennem arkitektur, unikke løsninger samt oplevelsestilbud skabes minder fra området og er et naturligt centrum for Geopark Odsherreds mangfoldighed. 

Visionen bag Nordicland opstod da de 2 erhvervsfolk og svogre, Kåre Dyvekær (Sommerland Sjælland) og Lars Nybjerg (Nybjerg Erhverv), på baggrund af Kåres projekt om udvidelsen af Sommerland Sjælland, satte sig og fik støbt idéen til en “hyttelandsby”.

Begge har igennem deres lokale virke i rigtig mange år bidraget til områdets udvikling og er meget ihærdige omkring områdets fortsatte udvikling til alles glæde. I forbindelse med arbejdet bag, udvalgte Odsherred Kommune området som det fremtidige udvidelsesområde for hytte og campingprojekt.

Nordicland er ikke “bare” et traditionelt hyttebyggeri, men sunde, naturlige, æstetiske, hyggelige samt bæredygtige ferieparker.

Her i “hyttelandsbyen” skal følelsen være, at bo i ét med naturen. Turen til p-pladsen, kiosken, fælleshuset, legepladsen og udsigtstårnet eller andre af ferieparkens muligheder bliver dermed en oplevelse/rejse i sig selv mere end en praktisk nærheds foranstaltning.